ahmad zaki's FotoPage

By: Ahmad Zaki Ibn Ummu Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 22-Sep-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
umrah 2004

changi airport
depan masjid nabawi..
tunggu nak balik
View all 8 photos...
last year aku pegi vatican city, this year aku berasa wajib utk melawat baitil atiq.. tapi takde gamba kat sini, pasal tak bawak camera.. madinah je yg ada..


Sunday, 30-May-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
northern ireland..

dry stone wall (see the RSPB)
kebble lough, where i spent my time fishing and reading novels
carrick a rede..
View all 5 photos...
assalamualaikum

i worked with RSPB in june 2004, and spent about 4 weeks in northern ireland. it was a wonderful experience, and i can hardly describe it here.. well a picture is worth a thousand words..


Saturday, 29-May-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
trip ke paris

gambar kitorang kat arc de triumph
gambar aku je
ni la diorang punya assemblee nationale
View all 6 photos...

assalamualaikum..


saje je aku nak fill in the blank.. ni first entry untuk menatang nih, and aku bubuh la gambar time pegi paris dengan azmir, star n chip.. alhamduliLlah, seronok.. dan best.. tak tau nak tulis apa lagi.



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net